Noëlle Haitsma

Mijn fascinatie voor onderhandelen is begonnen tijdens mijn MBA aan IESE in Barcelona alweer zo’n dertig jaar geleden. Onderhandelen doe je tenslotte dagelijks, zowel zakelijk als privé.

Als ondernemer, investeerder, toezichthouder, bestuurder en adviseur heb ik de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan in onderhandelen. Daarnaast heb ik in al deze rollen ook de ‘nodige’ conflicten zien ontstaan en meegemaakt. Gegeven dat circa 65% van de jonge ondernemingen faalt door conflicten tussen de founders onderling of met investeerders en het C-level team, ben ik mij gaan inzetten om dat percentage naar beneden te krijgen. Door verder te kijken dan het enthousiasme en juist de meer ingewikkelde zaken van samenwerken in een snel veranderende en groeiende omgeving in gesprekken aan te gaan, ontstaat er niet alleen een betere samenwerking, maar er is ook meer focus op groei en succes.

Ik houd er van anderen te helpen. Daarom zet ik mijn kennis en ervaring in om de personen in bedrijven en organisaties te helpen met het verbeteren van de communicatie, het vermijden, voorkomen én oplossen van conflicten.

 

Peace is not the absence of conflict, but the ability to cope with it.

Ghandi

Team