PARTIJBEGELEIDING

Wanneer je als ondernemer in een situatie verkeerd waarbij je graag ondersteuning zou willen door conflictexperts maar mediation lijkt geen optie, dan kun je denken aan Partijbegeleiding. Wij begeleiden jou van A-Z om tot een gedegen oplossing te komen.

We bepalen samen de strategie ‘hoe om te gaan met de situatie’, we adviseren je in de te nemen stappen, doen voorstellen hoe de ander(en) te benaderen en treden desgewenst naar voren als het gaat om onderhandelingen.

Kortom we nemen jouw zorgen uit handen in het hanteren van een conflictsituatie, zodanig dat jouw belangen gediend worden.

Een dergelijk proces doen we met twee mediators. Eén mediator met een juridische achtergrond/advocaat en éen mediator met een organisatie-psychologische achtergrond. Zo is er aandacht voor zowel ‘de bovenstroom’ als ‘de onderstroom’, waardoor een combinatie ontstaat van een zakelijke- en een psychologische benadering, waarbij alles tot slot vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Een bijkomend voordeel is dat de inzet van twee mediators continuïteit verzekerd in intensieve trajecten als deze.

Zoals een van onze cliënten schreef:

“Partner Mediation heeft mij bijgestaan in het oplossen van een zakelijk conflict. Met daadkrachtig en doordacht advies hebben zij mij door deze moeilijke periode heen gesleept. Voor alle vragen, groot of klein, kon ik steeds terecht bij Annemarie en Roelof, wat mij een hoop vertrouwen gaf in een goede afloop van dit proces. Uiteindelijk hebben wij het geschil kunnen oplossen en ben ik weer met volle moed in mijn volgende avontuur gedoken. Mijn oprechte dank aan jullie, ik heb een onwijs grote steun aan jullie gehad – een absolute aanrader voor iedereen die een conflict wil/moet oplossen binnen zijn eigen zaak.”