Naëtt Atkinson

Na 30 jaar in de ‘corporate world’, de wereld van uitgeverijen en sociale gerechtigheid, heb ik in 2016 besloten mijn hart te volgen en mijn eigen mediation praktijk op te zetten.

Mijn motto is “Change your response to conflict, change your life.” Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht mediation en conflict coaching en draag op een natuurlijke wijze bij aan het herstellen van relaties en de waardigheid van betrokken partijen.

Mijn kwaliteiten, op het gebied van mediation, liggen in het feit dat ik niet gehinderd wordt door conventie. Ik ben zowel analytisch als creatief, kan tussen de regels luisteren en schep een veilige, kalme ruimte waarin mensen hun stem kunnen laten horen en hun werkelijke behoeften kunnen uitspreken.

Ik geloof dat pre-mediation een geweldig concept is om zelfbewustzijn te stimuleren en vroegtijdig conflicten te onderkennen en te voorkomen. Tegelijkertijd kan op deze manier de relatie en de communicatie worden verbeterd.

Ik ben blij dat ik ben aangesloten bij Partner-Mediation en zo via het faciliteren van echte gesprekken kan bijdragen aan de manier waarop mensen zich verhouden tot conflicten.

I help people change their approach to conflict so they can change their lives.

Naëtt Atkinson

Team