Arbeidsmediation

Een arbeidsmediation transformeert een arbeidsconflict in een constructief gesprek. Onze deskundige mediators helpen u een bevredigende oplossing te vinden voor alle partijen. Of het nu gaat om het verbeteren van de arbeidsrelatie of de zorgvuldige beëindiging daarvan, wij helpen u graag. 

Hoe werkt arbeidsmediation?

Onze aanpak begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek om het arbeidsconflict inzichtelijk te maken en onze werkwijze te bepalen. Doorgaans starten we het mediationtraject met intakegesprekken met alle partijen afzonderlijk zodat elk hun kant van hun verhaal kan vertellen. Afhankelijk van de behoeften volgen daarna één of meerdere gezamenlijke gesprekken waarin partijen worden begeleid naar een duurzame oplossing, of dat nu herstel van de werkrelatie is of een respectvolle afsluiting middels een vaststellingsovereenkomst.

Elk arbeidsconflict is anders

Omdat geen conflict hetzelfde is, biedt Partner Mediation maatwerk. Onze mediators hebben verschillende achtergronden en expertises. Juristen, (organisatie)psychologen en ondernemers met hun eigen kennis en ervaringen, die als mediator het bedrijfsleven vooruit willen helpen. Waar nodig combineren we onze krachten. Wij voeren mediationgesprekken in het Nederlands en het Engels. Al ruim 10 jaar helpen we honderden bedrijven door maatwerk oplossingen te bieden voor elke situatie.

The quality of our lives depends not on whether or not we have conflicts, but on how we respond to them.

Thomas Crum

Maak werk van een goed gesprek

Speelt er een arbeidsconflict in uw organisatie? Ga dan vrijblijvend het gesprek met ons aan voor een passende arbeidsmediation en voorkom een gang naar de rechter. Wij kunnen snel schakelen en helpen u graag met een oplossing naar ieders tevredenheid.

Bel 020 – 785 05 27 of mail ons op contact@partner-mediation.nl