Wie we zijn

Wij geloven dat in elk conflict een kans op groei schuilt. Onze inzet is erop gericht conflict te normaliseren, mensen te helpen in samenwerking en zo bij te dragen aan een bloeiende zakelijke omgeving.

We geloven in de kracht van mediation om mensen te laten groeien, teams te versterken en relaties te verdiepen. Of het nu om het begeleiden van start-ups, ondernemers, teams of gevestigde bedrijven gaat: mediation is mensenwerk. In alle gevallen stellen wij de mens en zijn verlangens en behoeftes centraal.     

Ons gedachtegoed is mede gevormd door onze verschillende achtergronden. We brengen kennis en ervaring mee vanuit de advocatuur,  juridisch advies, organisatie- en sociale psychologie, ondernemerschap, journalistiek en cultuur. Dit maakt ieder van ons een unieke mediator. Oprechte aandacht als drijfveer is wat ons bindt.

Wij werken vaak in duo’s samen, omdat dit bijdraagt aan de effectiviteit. Door onze diversiteit in achtergronden bekijken we zaken vanuit verschillende invalshoeken.  Zo komen we sneller tot de kern en kunt u weer verder.