BUSINESS MATTERS

Oprichters zijn vaak nieuwsgierig waar we het over hebben in Pre Mediation sessies. Wat andere ondernemers ter tafel brengen en hoe ze daarvan kunnen leren. Laten we wat inzicht geven, hier een paar thema’s die aan bod komen in onze True Converations.

Wat gebeurt er als je medeoprichter je laat vallen vlak voor een belangrijke deadline? Hoe ga je om met mensen in je bedrijf die niet de verantwoordelijkheid nemen die je verwachtte? Wat moeten medeoprichters doen als een van hen financiĆ«le problemen heeft of een andere ernstige ‘live-event’ meemaakt? Is het een probleem voor medeoprichters om andere professionele bezigheden te hebben? Is het schijnbare gebrek aan relationele problemen op zich een reden tot bezorgdheid? Hoe krijg je meer verantwoordelijkheid van een medeoprichter? Wat gebeurt er als 2 medeoprichters totaal verschillend met stress omgaan? Wanneer heeft jouw stressniveau en stressmanagement een negatieve invloed op je partner? Wat is de mogelijke dynamiek wanneer een ‘man en vrouw founding team’ een derde medeoprichter wil aantrekken?