Blog

Op onze blog delen wij nieuws, meningen en onze visie op zakelijke mediation. Zo blijven we zelf scherp en op de hoogte en nemen wij jullie daar in mee.

Annemarie en Roelof van Partner-Mediation hebben ons mediationtraject vorig jaar begeleid. Ze zijn zeer deskundig en weten hoe ze een sfeer kunnen creëren waarin iedereen zich veilig voelt om ideeën / opties te delen, te bespreken en te initiëren om de situatie op te lossen.

Het was zeer nuttig om twee mediators te hebben die assisteerden in dit vaak moeilijke en pijnlijke proces. Dit heeft zijn effect op de groepsdynamiek. Beide partners/partijen in mediation hebben het gevoel ondersteund te worden door één van de mediators en beide mediators brengen hun bijzondere expertise in op dit project.

Terugkijkend op de afgelopen jaren heb ik sterk het gevoel dat we Annemarie en Roelof veel eerder hadden moeten inschakelen.

Als ik weer een bedrijf zou starten met andere partners, zal ik altijd beginnen met pre-mediation, gevolgd door jaarlijkse of tweejaarlijkse mediation. Ik geloof dat dit een essentieel onderdeel is van een succesvolle voortzetting en groei van een bedrijf en zelfs belangrijke persoonlijke groei.

Caroline (bedrijfsbemiddeling in 2021)

Mediation stimuleert begrip tussen zakenpartners.

Frederique de Jong