NIET GEMAKKELIJK WEL NOODZAKELIJK EN ZEER GEWENST

‘Annemarie en Ton hebben fantastisch geholpen om ons bewust te maken van onze wederzijdse verwachtingen en behoeften in relatie tot de opzet van ons bedrijf. Dat die verwachtingen en behoeften best uiteen konden lopen, daar hadden we niet bij stil gestaan, toen we, zoals elke start-up, enthousiast bezig waren met ons business idee en plannen voor de toekomst. Maar toen het tijd was om die plannen ten uitvoer te brengen, werd het spannend. Want onze niet getoetste verwachtingen werden veronderstellingen, en onuitgesproken behoeften schiepen afstand tussen ons als business partners. Wat een opluchting dat we toen terecht konden bij deze twee ervaren mediators, die ons hebben geholpen te reflecteren op ons eigen perspectief en dat van de ander. Niet gemakkelijk, wel noodzakelijk en zeer gewenst. Dank Annemarie en Ton!’

Sonja Wendel en Iris Casteren van Cattenburch, The Human Stuff BV