ONDERNEMERSZAKEN

Partners binnen ondernemingen kennen, net als in het huwelijk, vaak glorieuze en minder glorieuze tijden. De onderneming kent verschillende fases waar je met elkaar doorheen gaat, je hebt te maken met personeel, een markt die zich ontwikkelt en daarnaast heb je ook nog een privéleven.

Het kan zijn dat jullie in staat zijn om heel bewust met al deze facetten om te gaan en samen hierin een weg te vinden. Het kan ook zijn dat de hulp van een derde partij de echte gesprekken op gang kan brengen.

In dat geval kunnen wij jullie ondersteunen. Dit kan in de vorm van Pre Mediation wanneer er nog geen sprake is van een (geescaleerd) conflict of in de vorm van Mediation. Dit laatste geldt ook voor het daadwerkelijk uit elkaar gaan van partijen.

Deze (Pre) Mediations worden uitgevoerd door twee mediators, zodanig dat de expertise gebieden van de mediators aansluiten op de specifieke behoefte. Daarnaast werken wij ook vaak met een mannelijke en vrouwelijke mediator om zo de verschillende dynamieken te (h)erkennen. Zie ook wie wij zijn.

Start-ups
Privé zaken
Fiscale Mediation