ONZE SCHEIDING IS DRAGELIJKER GEWORDEN

Beste Roelof en Annemarie,

Op de weg naar huis na het tekenen van het convenant zat ik zo na te denken over de hele afwikkeling van onze scheiding.

Voordat we met jullie in zee gingen hebben we met 2 andere mediators een introductie gesprek gehad en telkens was er twijfel bij een van ons om met hen verder te gaan. echter na het introductie gesprek met jullie als team waren we het er beiden meteen over eens dat we met jullie verder moesten.

Nadat we jullie erbij gehaald hebben heeft het hele proces ongeveer 5-6 weken geduurd wat een stuk sneller is dan dat ik over het algemeen om mij heen gehoord heb. dit was onmogelijk geweest zonder Roelof zijn goede tone of voice en Annemarie haar tijdige ingrijpen als roelof even in een patstelling zat.

De financiƫle kant en de omgangsregeling heeft wel wat gevergd van alle partijen maar er is altijd een dialoog geweest en iedereen heeft op zijn moment kunnen zeggen wat hij of zij belangrijk vond.

Mede door jullie is onze scheiding dragelijker geworden en zijn mijn ex vrouw en ik weer een beetje op ontspannen voet met elkaar en kunnen we rustig weer de toekomst in kijken zonder elkaar iets te verwijten.

Dank jullie oprecht hiervoor.

Jean-Louis f.